GirlsClub

Forum Pomoc rejestracja
Jesteś tutaj: GirlsClub.pl » forum » kosmetyka » Mycie twarzy (Przeczytany 3483 razy)                   Strony: 1 ... 6 7 [8]
3 Maj 2010, 22:18
siasia

gaduł‚a
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)

to w aptece w galerii kazimierz w krakowie tak drą Tongue  nie wiem ja zawsze stosowałam herbate z bratka i azulan i razem kolo 12 zl placiłam Smiley

23 Czerwiec 2010, 11:09
Lusiek276

Ja nie mam jakoś zaufania do tabletek, w końcu to cos co wprowadzamy do organizmu. Nie jest tak, że ma to wpływ tylko na cerę i ja bym sie bała brać jakieś silne leki na trądzik. Inna sprawa, że nie mam jakoś bardzo duzych problemów  w tym temacie. Najgorzej jest przed okresem, ale do przeżycia. Na co dzień używam Anti Acne Ideal Skin Flosleku i to w zupełności wystarcza.
23 Czerwiec 2010, 11:35
siasia

gaduł‚a
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)

kurcze no ja tez nie mam problemów ale Mój ma no i kiszka Sad ale będziemy szli do dermatologa, mi zaczeły jakoś jakby pajączki na nózkach sięrobić, nad kostkami zaraz no i B. z tym trądzikiem :/

29 Czerwiec 2010, 15:39
Lusiek276

kurcze no ja tez nie mam problemów ale Mój ma no i kiszka Sad ale będziemy szli do dermatologa, mi zaczeły jakoś jakby pajączki na nózkach sięrobić, nad kostkami zaraz no i B. z tym trądzikiem :/

Takie pajączki to lipa :/ Ja też ostatnio na udach parę znalazłam, a to przecież jak już pękło to nie zniknie samo. Myślę, że skłonności mam po mamie. Ona od dawna używa kosmetyków do cery naczynkowej z Flosleku i przyznam, że pomogło, tak że nowe już się nie robią. Ale trochę mnie martwi,  że i ja chyba się bez tego nie obejdę.
9 Sierpień 2010, 19:25
Lusiek276

Eh, kolejne się pojawiły :/ Teraz to już męska decyzja, czas się zaopatrzyć w odpowiedni kosmetyk!
« Ostatnia zmiana: 9 Sierpień 2010, 19:28 wysłała Lusiek276 »
Wczoraj o 16:20
pezet

Ja nie mam jakoś zaufania do tabletek, w końcu to cos co wprowadzamy do organizmu. Nie jest tak, że ma to wpływ tylko na cerę i ja bym sie bała brać jakieś silne leki na trądzik. Inna sprawa, że nie mam jakoś bardzo duzych problemów  w tym temacie. Najgorzej jest przed okresem, ale do przeżycia. Na co dzień używam Anti Acne Ideal Skin Flosleku i to w zupełności wystarcza.

tez używam tego żelu do mycia twarzy, myję nim buzię codziennie wieczorem i w zupełności mi to wystarcza Smiley żel dobrze oczyszcza buzię , lubię go stosować po demakijażu, nadaje cerze delikatności Smiley
  Drukuj  
Strony: 1 ... 6 7 [8]