|
13 Listopad 2009, 15:54
|
|
siasia
gaduła
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)
|
|
ale suszenie głową w dół i takie czesanie, tapirowanie, dyfuzor, kręcenie itd - jeszcze bardziej osłabia włosy i robią się jeszcze cieńsze... chyba lepiej iść do apteki albo dobrego salonu kosmetycznego i zainwestowaćw dobre maseczki szampony i odżywki i pielęgnować wosy a nie męczyć
|
|
|
|
10 Luty 2010, 07:24
|
|
engelsien19
gaduła
ZycieNieJestLepsze AniGorszeOdMarzen,jestTylkoInne
|
|
Tu Ci niestety trzeba racje przyznac, ale wlosy zaleza duzo od genow. Mowi sie ,ze np. wypadaja i siwieja od stresu i chorob, a moja mama baaaardzo dlugo miala swoje naturalne czare wlosy bez siwienia i do dzis ma slicznei grube..... pomimo jej chorob, stresu juz nie wspomne o tym ze codziennie meczy je suszarka i lakierem 
|
|
|
|
10 Luty 2010, 11:26
|
|
anahi
gaduła
|
|
moj tata ma jeszcze swoje wlosy  ale on ma blond, wiec pewnie dlatego  nie swinski blond  a moj M. ma ciemne wlosy i juz ma kilka wlosow siwych! nawet sporo 
|
|
|
|
|
10 Luty 2010, 14:56
|
|
engelsien19
gaduła
|
|
taki mlody?! 
|
|
|
|
11 Luty 2010, 08:52
|
|
siasia
gaduła
|
|
no zdarza siei tak to zalezy od struktury włosa na jednym nie wqidać blaknięć i przebarwień a na innych od razu i to bardzo 
|
|
|
|
11 Luty 2010, 15:29
|
|
anahi
gaduła
|
|
no, ale i tak jest dla mnie piekny 
|
|
|
|
|
11 Luty 2010, 18:00
|
|
engelsien19
gaduła
|
|
mi jest zalk chlopakow co szybko niestety lysieja, ja widze ze moj biedny szfagier ma juz jajeczko na glowie ,a on jeszcze 30stki nie siegnal, nie wiem ile on ma 27?latek lub jakos takos 
|
|
|
|
11 Luty 2010, 23:07
|
|
siasia
gaduła
|
|
biedni sa nio  moj Tatus tez kiedys mial loki bujne a teraz juz nie bardzo  ale i tak jest po mojm B .  drugim najprzystojniejszym facetem na swiecie 
|
|
|
|
27 Lipiec 2010, 13:36
|
|
Laluna
gaduła
|
|
mój Ukochany też już powoli łysieje, mimo, że ma 30 na karku dopiero co 
|
|
|
|
8 Sierpień 2010, 14:05
|
|
|
|
|
Ja poszłam na całość:) Ciągłe używanie prostownicy sprawiło, że moje włosy były rzadkie, wysuszone i w efekcie ogólnym wyglądały okropnie. Poszłam do fryzjera i z mega długich włosów zrobiłam fryzure całkowicie chłopięcą, tzn ściełam totalnie na krótko:) teraz moje włosy mają koło 10-15 cm, ale układają się super, jestem zadowolona i ja i mój Luby. A włosy ciągle rosną i wyglądają coraz ładniej, zregenerowały się i odżyły!:) Polecam
|
Otwórz oczy, rozejrzyj się... i powiedz: co widzisz?
|
|
|
25 Sierpień 2010, 15:15
|
|
anahi
gaduła
|
|
no to fajnie  ja bym sie nie zdecydowala na takie krotkie ciecie  a tez uzywam prostownicy nawet kilka razy dziennie...ale stosuje odpowiedni szampon i odzywke no i kosmetyki przed bezposrednim prostowaniem...i chodze raz na jakis czas na sciecie wlosow ale to koncowki  i narazie nie wygladaja zle 
|
|
|
|