GirlsClub

Forum Pomoc rejestracja
Jesteś tutaj: GirlsClub.pl » forum » kosmetyka » Nowości kosmetyczne (Przeczytany 1293 razy)                   Strony: [1]
27 Wrzesień 2006, 21:27
Nicole

gaduł‚a

Vichy stworzył program dla skóry problematycznej. Na taki program składają się: krem na dzień ( nie powinno się go stosować więcej niż dwa razy w ciągu dnia), mikrodermabrazja (Kryształki tlenku glinu), mikroekstrakcja (peeling. roztwór w jednorazowych dawkach, kwas glikolowy) oraz roztwór normalizujący (kojący roztwór neutralizujący ph7). Produkt to NORMADERM. kosztuje ok 165 zł
27 Wrzesień 2006, 22:45
dorcia1100

Z Avon-u wyszły nowe perfumy Crystal Aura, jest strona pachnąca i na niej pachną pięknie... Zamówiłam je mamie na spóźnionyn prezent z okazji urodzin, mam nadzieję, ze w realu też tak pięknie pachną. Do tego jest prezent: kryształ Swarovskiego Cheesy Swarovski ma super wyroby ponieważ są robione przez niego ręcznie. Perfumki są drogie ponieważ kosztują 99,90 ale sądzac po zapachu warte są tego, ale czy długo się utzrymują.... to się okarze Smiley

12 Październik 2006, 17:38
eniawa01
z nowości polecam sklep - mydlarnie www.shea.pl

16 Listopad 2006, 18:08
Nicole

gaduł‚a

Wyszła świetna woda perfumowana,  Calvin-a Kleina. Taka że po rozpyleniu zostawja błyszczące refleksy
16 Listopad 2006, 22:41
wyderka

cicha woda
**
Naród, Młodzież, Idea

i pewnie droga jest... ehh..

a ja wlasnie odkrylam cos takiego jak maseczki do rak i paznokci Smiley i w tym momencie mam ja na dloniach Cheesy fajna jest Smiley

Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty
To też nie diabeł rogaty
Ani miłość kiedy jedno płacze
A drugie po nim skacze
Bo miłość to żaden film w żadnym kinie
Ani róże ani całusy małe duże
Ale miłość kiedy jedno spada w dół
Drugie ciągnie je ku górze
17 Listopad 2006, 11:20
Nicole

gaduł‚a

o, jakiej firmy i za ile
17 Listopad 2006, 14:14
wyderka

cicha woda
**
Naród, Młodzież, Idea

http://www.kosmetykionline.pl/product_info.php?products_id=3654&osCsid=617b3fd055398fc34d276afe3405836e

tutaj jest o niej Smiley tylko, że ja w rossmanie dałam za nia coś ok 3.50 Smiley
naprawde fajna jest Smiley i ladnie pachnie

Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty
To też nie diabeł rogaty
Ani miłość kiedy jedno płacze
A drugie po nim skacze
Bo miłość to żaden film w żadnym kinie
Ani róże ani całusy małe duże
Ale miłość kiedy jedno spada w dół
Drugie ciągnie je ku górze
28 Listopad 2006, 12:34
Nicole

gaduł‚a

Bielendama fajną maseczkę: kawior i trufle
28 Listopad 2006, 12:36
Nicole

gaduł‚a

a ziaja ma nowe płyny do higieny intymnrj: mak polny, borówka, kora dębu
28 Listopad 2006, 13:07
Molinezja
No właśnie te płyny - ciekawe czy są przeznaczone tylko i wyłącznie na trudne dni, czy tez mozna ich używać po i przed okresem.

A ja odkryłam pewien kosmetyk - chyba nie jest to nowość, ale ja o tym kosmetyku wcześniej nie słyszałam. Jest to mikrodermabrazja w kremie Mary Kay. Zestaw składa się z peelingu i serum łagodzącego, zabiegi wykonuje sie 2-3 razy w tygodniu. Zabiegi maja na celu wygładzenie skóry, rozjaśnienie przebarwień, spłycenie blizn, likwidacja niedoskonałości (zaskórniki, wągry) i ogólnie odsłonięcie zdrowszej skóry. Zestaw kosztuje... 199 zł, ale kupiłam na allegro w saszetkach. Jedna saszetka kosztuje 4 zł, kupiłam sobie 5 sztuk i razem z przesyłką zapłaciłam 25zł. Starczy mi to na pięć zabiegów - jeśli będę zadowolona to i tak będę kupowac saszetki, bo na kosmetyk nie mogę jednorazowo wydać aż 200 zł, choć podobno jest bardzo wydajny.

P.S. Jeszcze nie dostałam przesyłki, ale dam znać co i jak jeśli ktoś byłby ciekawy mojej opinii Smiley

Przed chwila dostałam przesyłkę. Jutro pierwszy zabieg  Smiley
« Ostatnia zmiana: 30 Listopad 2006, 15:56 wysłała Molinezja »
20 Grudzień 2006, 12:21
Nicole

gaduł‚a

To może nie jest nowość, ale produkt do demakijażu dla kobiet o wyjątkowo wrażliwej cerze. Usówa nawet najbardziej trwały makijaż, delikatnie i dokładnie.
Firmy Kryolan
Wysłane: 20 Grudzie 2006, 11:18
Cleansing Cream to klasyczny produkt do demakijażu z dodatkiem kremu. Na twarz nakłada sięgo kolistymi ruchami. Pod jego wpływem makijaż stopniowo się rozpuszcza i następnie możemy go usunąćć przy pomocy ciepłej wody. Po demakijażu pozostaje na skórze uczucie czystości i świeżości.
Wysłane: 20 Grudzie 2006, 11:19
Wszystkie te trzy zmywacze są firmy Kryolan

Dermacolor Cleansing Lotion wyjątkowo łagodnydo demakijażu .Polecany dla cery wrażliwej.
  Drukuj  
Strony: [1]