Jesteś tutaj:
GirlsClub.pl
»
forum
»
sport
»
Tor F1 w Polsce
(Przeczytany 588 razy)
Strony: [
1
]
zarządzanie forum
Drukuj
« poprzedni
następny »
moderacja
fora
GirlsClub
powitalnia
pytania
moda i uroda
moda
kosmetyka
fryzury
wizaż
strefa kobiet
zdrowie
sport
intymnie
mężczyźni
małżeństwo
dzieci
kuchnia
dom
rozmowy ogólne
praca
wydarzenia
rozrywka
zwierzęta
kultura
pogaduchy
nauka
komputery
gry i zabawy
reszta
2 Czerwiec 2009, 16:40
Tor F1 w Polsce
Michelle
:D
muszę się z kimś podzielić moja radością:D Wczoraj doszła do mnie informacja o możliwości wybudowania toru ulicznego formuły 1:D najlepsze jest to, ze tak na prawdę wszystko zależy od nas, bo można glosować na jedno z czterech miast:D w końcu będę miała okazje zobaczyć F1:D osobiście stawiam na Kraków:D mam nadzieję, że wszystko się uda:D jak chcecie to możecie też zagłosować na
5 Czerwiec 2009, 23:14
Odp: Tor F1 w Polsce
siasia
gaduła
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)
nie chce byc sceptyczny ale obawiam sie ze F1 w polsce to tylko na torze na który nas niestety nie stać, bo rajd uliczny to tylko jak wprowadza opony do jazdy terenowej xP
8 Czerwiec 2009, 16:52
Michelle
...ja jednak jestem optymistycznie nastawiona, bo przecież 4-5 km drogi to nie tak dużo, więc może się uda, a w Krakowie ma powstać w nowohuckim kombinacie, więc możliwe, ze będzie otwarte przez cały rok, hmm więc może nie będzie tak źle
19 Czerwiec 2009, 13:58
Maui
świeżynka
Myślicie, że jakiekolwiek liczące się wyścigi by się odbywały?! tyle tych torów jest na całym świecie, że to wątpliwa szansa:/ ale jak trzeba będzie to za swoich 3mać będę kciuki!
19 Czerwiec 2009, 18:46
Michelle
hmm... jakbyśmy się mocno postarali to na pewno jakiś ważny wyścig by się tu odbył. W końcu polskie miasta są raczej atrakcyjne, więc pod tym względem mielibyśmy duże szanse:D ...tak i o to chodzi żeby trzymać kciuki za swoich
6 Czerwiec 2010, 23:06
missMarta
To byłoby coś!!! na tor w standardzie F1 mamy małe szanse a ten kielecki i w Poznaniu mocno odbiegają, więc może z ulicznym coś wyjdzie...
mój chłopak byłby w 7 niebie
Drukuj
Strony: [
1
]
Ładowanie...