GirlsClub

Forum Pomoc rejestracja
Jesteś tutaj: GirlsClub.pl » forum » wizaż » Sztuka zdobienia paznokci (Przeczytany 1596 razy)                   Strony: [1] 2 3 ... 5
26 Sierpień 2009, 21:36
mika20 zDE

gaduł‚a
schnuckelchen wir warten auf dich

Kto sie tym z was interesuje?

Ja zawsze lubilam dlugie zadbane pazurki, zawsze interesowaly mnie wzorki i ogolnie cala ta sztuka wykonywania przedluzonych paznokci.

kiedys jako jeszcze nastolatka mialam i dbalam o swoje wlasne paznokcie i prawie ze codzienie zmienialam ich kolor i robilam sobie sama wzorki lakierami do paznokci o waskim pedzelku.

Teraz natomiast nie mam juz na to czasu, dlatego coraz czesiej kozystalam z salonow "pazorkowych", no ale juz ostatnio zakupilam caly, sprzet co totalnie mnie pochlonelo i zainteresowalo, dlatego tez zapisalam sie na kurs.

a takze znalazlam fenomenalna stronke  w polskiej sieci,  www.wizaz.pl tam jest wszystko Tongue ale i te paznokcie ktore tam ujzalam powalily mnie totalnie, tez kiedys bede takie umiala sobie zrobic Tongue

A oto kilka z tysiaca przeslicznych fotek, niektore smieszne ale na swoj sposob niesamowicie wykonane.

Das Glück erreicht jeder. Wir müssen nur lernen, es zu erkennen.
26 Sierpień 2009, 21:38
mika20 zDE

gaduł‚a

...i jeszcze

26 Sierpień 2009, 21:42
mika20 zDE

gaduł‚a

i jesze troszke Tongue

26 Sierpień 2009, 21:47
mika20 zDE

gaduł‚a

A i żeby nie bylo ze juz taki watek jest, bo zeczywiscie cos tam na temat tego juz jest, to ja zrobilam tu nowy jako hobby i ogolnie jako zainteresowanie Wink

27 Sierpień 2009, 07:07
Nicole

gaduł‚a

z niektórymi fotkami już się spotkałam, naprawdę cudo, bardzo mi się podob większość, trzeba mieć wprawioną rękę żeby coś takiego tak dobrze wykonać
27 Sierpień 2009, 08:50
siasia

gaduł‚a
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)

to akwarium mi siestrasznie podoba i myszka na serku i te kwiatowe Smiley ale za długie paznokcie mi sienie podobają znowu, takie średniej długości Smiley

27 Sierpień 2009, 11:19
Nicole

gaduł‚a

to pewnie taka długość jak na trzeciej fotce? czy jeszcze krótsze wolisz
27 Sierpień 2009, 12:03
siasia

gaduł‚a

taj z takim króliczkiem ? no coś takiego, ja mam ciut krótsze, i ciut dłuższe niz tamte tez mi sie podobaja ale dluzsze juz srednio a potem to calkiem nie bardzo Tongue

27 Sierpień 2009, 12:23
Nicole

gaduł‚a

a ja myślałam że to miś, a to króliczek
27 Sierpień 2009, 12:25
siasia

gaduł‚a

no jak dla mnie to króliczek

27 Sierpień 2009, 17:44
Perełka01
a ja wole bardziej skromne, ale napewno sztuka jest wykonac takie jak tutaj wkleilas Smiley tez lubie miec zadbane pazurki i sredniej dlugosci Wink
28 Sierpień 2009, 14:42
siasia

gaduł‚a

teraz mam kompletnie nie zadbane, nieopilowane, bo jak sprzatam to lakier zaraz odpryskujea zauwazylam ze opilowane latwiej sie lamia to opiluje ladnie po sprzataniu Tongue

28 Sierpień 2009, 16:30
Nicole

gaduł‚a

właśnie między innymi dlatego kupiłam sobie lampę i żele, żeby mi paznokcie wytrzymały przynajmniej te dwa tygodnie, bo mnie coś strzelało jak po cztery dniach wyglądały już strasznie
28 Sierpień 2009, 17:11
siasia

gaduł‚a

nooo pewnie teżbym tak chciała Tongue ale kaski ni ma Sad Tongue

28 Sierpień 2009, 18:53
Nicole

gaduł‚a

wiem, trochę to kosztuje jednak
  Drukuj  
Strony: [1] 2 3 ... 5