|
7 Listopad 2006, 14:48
|
|
Nicole
gaduła
|
|
|
to chyba tez się zdecyduję na niego, ale za jakiś czas bo narazie brak kasy
|
|
|
|
|
3 Październik 2007, 09:43
|
|
engelsien19
gaduła
ZycieNieJestLepsze AniGorszeOdMarzen,jestTylkoInne
|
|
|
Jak narazie moimi przyzadami sa: komputer podlaczony pod plazme (dla leprzej widocznosci)..,. i cwiczenia z plytka, kanapa, do zaczepiania nog podczas brzuszkow i rower...
|
|
|
|
3 Październik 2007, 17:44
|
|
|
|
Jeszcze skakanke sobie dokup i zacznij skakac 
|
|
|
|
|
3 Październik 2007, 19:08
|
|
engelsien19
gaduła
|
|
wystarczy ze wala mi miotla w sufit jak mala na chodiku chodzi-la  ale zapomnialam o mezu  on tez pomaga spalac kalorie 
|
|
|
|
3 Październik 2007, 20:32
|
|
|
|
A no tak,mezus to podstawa 
|
|
|
|
|
8 Październik 2007, 18:43
|
|
mika20 zDE
gaduła
schnuckelchen wir warten auf dich
|
|
wystarczy ze wala mi miotla w sufit jak mala na chodiku chodzi-la  ale zapomnialam o mezu  on tez pomaga spalac kalorie  O matko to co ty masz za sasiadow?
|
 Das Glück erreicht jeder. Wir müssen nur lernen, es zu erkennen.
|
|
|
8 Październik 2007, 18:50
|
|
|
|
Ale ja mialam na mysli abys skakala gdzies w parku.Nie w domu bo bys jeszcze wpadla do sasiadow. 
|
|
|
|
|
9 Październik 2007, 09:58
|
|
engelsien19
gaduła
|
|
O matko to co ty masz za sasiadow?
chcesz moge Cie im przedstawic  Nie no ogolnie sa oki, tylko szlak ich trafia jak jest 19 a mala jeszcze nie spi... Teraz jakos sie uspokoilo, bo mala zaczyna juz sama chodzic, wiec chodzic sluzy jej tylko do podnoszenia sie... No ale coz.... moja mala chodzi spac o 20:30 a dla starszych ludzi to byl horror  Ale ja mialam na mysli abys skakala gdzies w parku.Nie w domu bo bys jeszcze wpadla do sasiadow.  Dobry pomysl, gorzej z mala 
|
|
|
|
4 Grudzień 2007, 22:47
|
|
Laluna
gaduła
|
|
Też mam takich sąsiadów. Chrzesniak w swieta rano biegał po domu a ze to wielkanoc była to wiadomo wariowalismy w smingus dyngus... o 13 przyszła sasiadka i oswiadczyła ze te hałasy sa nie do zniesienia- wyobrazacie sobie? dziecko potuptało 20 min, chwile sie posmialismy, no wiadomo to swieta, nie codziennie mam gosci i od razu afera... masakra... o co do przyrządów to jak Już ENGEL rozmawialysmy ja sie chyba powaznie zastanowie nad tym przyrzadem co Ci linkowałam. Może nad jego tańszą wersją ( http://www.swiatgps.pl/produkty/Forerunner301/p1016.xml?cat_id=1018)
|
|
|
|
5 Grudzień 2007, 16:49
|
|
Nicole
gaduła
|
|
|
Laluna- niesamowitego masz awatarka
|
|
|
|
|
5 Grudzień 2007, 21:46
|
|
Laluna
gaduła
|
|
No, awatarek przeuriczy  a żeby było smiesznie ja mam takiego rudego Kicka w domu  i jak zobaczyłam do zdjęcie to sie zakcohałam  Jak mój Juri  identyczny  i ten biust- chciałabym taki jędry- też motywujące 
|
|
|
|
10 Grudzień 2007, 18:40
|
|
engelsien19
gaduła
|
|
nio ... biuscik fajny... a co do urzadzeniek... to tamte jednak fajniejsze 
|
|
|
|
10 Grudzień 2007, 23:06
|
|
Yoanna
gaduła
"Bo umrzec to zbyt mały powód by przestac kochac"
|
|
a kociakto w ogole juz w siodmym niebie;) ja mysle nad kupnem takiego urzadzonka, jak sie to nazywa takie wiecie cos jak kajak, ze sie odpycha nogami i trzyma takie cos ,, a skakanka dobra rzecz.Jka bylam mloda i bardzo pulchna to skaakalam codzioennie, najpierw po sto pozniej 200 , 300, 500, w koncu 1000 dziennie i mialam takie boskie nogi!  i co ja narobilam  poskakalabym ale mam powalonego sasiada... 
|
|
|
|
11 Grudzień 2007, 11:39
|
|
engelsien19
gaduła
|
|
no to tak jak ja... opowalonego moze nie, ale szlak by ich trafil po 100 a co dopiero po tysiacu jak taka jA zacznie im tu skakac  ja jak bylam mlodsza tez uwielbialam skakanke, chulajhop i gume do skakania 
|
|
|
|
11 Grudzień 2007, 23:57
|
|
Yoanna
gaduła
"Bo umrzec to zbyt mały powód by przestac kochac"
|
|
nio, ja jak bylam mala to rodzice sie cieszyli z eniesamowite ilosci pozywienia wchlanialam co odbiilo mni sie powazna otyloscia jako nastolatka, jak wzielam sprawy w swoje rece to zrzucilam uwaga uwaga 25kg! to byly czasy:) i te nogi no.. kurcze juz mnie denerwuje ten przydup z dolu ze poskakac nie wolno... 
|
|
|