GirlsClub

Forum Pomoc rejestracja
Jesteś tutaj: GirlsClub.pl » forum » wizaż » japoński manikiur (Przeczytany 302 razy)                   Strony: [1]
6 Styczeń 2010, 16:20
anahi

gaduł‚a

jego celem jest wzmocnienie i maksymalne nablyszczenie paznokci. najpierw manikiurzystka opilowuje je i wycina lub odsuwa skorki, potem za pomoca irchowych polerek wmasowuje w plytke specjalna paste i puder. zawieraja one m.in. krzemionke i kreatyne, dzieki czemu paznokcie staja sie mocniejsze i bardziej elastyczne. ponadto po wypolerowaniu paznokcie sa gladkie i przybieraja rozowy, intensywnie blyszczacy kolor. zabieg kosztuje 50-100 zl.
6 Styczeń 2010, 16:22
siasia

gaduł‚a
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)

ooo, super nie słyszałam o czymśtakim, poszukam u nas  Smiley brzmi ciekawie Smiley

6 Styczeń 2010, 16:25
anahi

gaduł‚a

no ja tez nie slyszalam, dlatego wkleilam Tongue i tez dla mnie brzmi ciekawie, jak cos znajdziesz to daj znac Wink Tongue
24 Marzec 2010, 17:26
Zuri

to co ja znalazłam to zestawy do wykonywania takiego manicure, może któraś z Was będzie chciała sobie taki wykonać:) bazują one na specjalnej paście, która wciera sie w płytkę paznokci za pomocą polerki z jelonka. pozostanę przy tradycyjnym manicure;)
24 Marzec 2010, 23:09
siasia

gaduł‚a
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)

ja bede teraz robic by odzywic paznkcie po zelach Smiley

Drukuj  
Strony: [1]