|
24 Maj 2010, 15:00
|
|
|
|
a macie tak, że podczas miesiączki macie wzdęcia bez powodu? ja mam brzuch straszny wtedy, nie dość, ze wielki to jeszcze obolały, a wzdęcia nawet po szklance wody :/
niestety macie, macie...w czasie miesiączki to już w ogóle czuje się taka wielka, przez to nie mam ochoty nigdzie wychodzić, a nie ma mowy juz o wypiciu piwa bo wtedy mój brzuch jest jeszcze większy....szczerze to jak wzięłam espumisan na wzdęcia i pomógł to czasami podczas miesiączki też biorę i pomaga, ale nie wiem jak zadziała na Was. a czy ty nie wiesz, ze podczas okresu nie mozna pic alkoholu? krew sie wtedy rozrzedza i masz obfitsze krwawienia... ale jesli chodzi wlasnie o to picie piwa to espumisan easy jest niezawodny:P wogole przy piciu gazowanych napoi  Ja przed okresem to jeszcze jak cie moge...wytrzymam, ale juz w czasie okresu to umieram doslownie brzuch jak balon!
|
|
|
|
|
24 Maj 2010, 21:10
|
|
czarna
gaduła
owca :P
|
|
no dokładnie, ja rzadko piję gazowane, ale jak po piwie sobie wezmę espumisan to zero brzucha, można szaleć na imprezie 
|
|
|
|
25 Maj 2010, 23:09
|
|
|
|
no ja biore espumisan easy a nie sam espumisan  wygodniejszy wogole dzieki temu forum sie dowiedzialam o nim dzieki Bogu!  tzn ze uratowal moje zycie (i zycie imprezowe  ) Teraz to jest zycie bez ograniczen  Moge jesc co chce  (no naprawde zaczne sie odchudzac...hm...moze od czerwca  )
|
|
|
|
|
25 Maj 2010, 23:50
|
|
|
|
|
heheh teraz tylko pozostaje napisać Odę do Espumisanu:) ja zacznę:P O espumisanie! Moich wzdęć rozwiązanie.... Gdy Cie spróbowałam cytrynę w oczach miałam...
|
|
|
|
|
26 Maj 2010, 23:27
|
|
|
|
Twoj smak ogarnal moje cialo... Az mi sie znowu zyc zachcialo... taaa moja inwencja tworcza  Nie ma to jak easy rozwiazania ! ;P
|
|
|
|
|
27 Maj 2010, 22:14
|
|
czarna
gaduła
|
|
...powietrze z brzucha uleciało lekkim me ciało się stało.... 
|
|
|
|
27 Maj 2010, 23:07
|
|
siasia
gaduła
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)
|
|
... a gdy o Twym istnieniu nie wiedziałam ciągłe problemy z brzuszkiem miewałam ...
|
|
|
|
28 Maj 2010, 20:18
|
|
czarna
gaduła
|
|
...to wszystko minęło, jakby ręką odjął... bo espumisan easy leczenia wzdęć się podjął 
|
|
|
|
30 Maj 2010, 18:40
|
|
|
|
|
poprostu musimy ta Ode do Espumisanu opublikowac! ;P a tak na serio to juz coraz rzadziej mam wzdecia:) Odrazu lepiej czlowiek sie czuje:)
|
|
|
|
|
30 Maj 2010, 23:56
|
|
czarna
gaduła
|
|
dziś byliśmy na urodzinach mojego siostrzeńca i siostrzenicy, strasznie się objadłam...tyle ciast i dobrego jedzenia było, że oczywiście nie mogłam się powstrzymać, dobrze, że teraz nie muszę cierpieć  jednak espumisanowi oda się należy 
|
|
|
|
31 Maj 2010, 21:37
|
|
|
|
no ja dzis obiadlam sie czekolady i tez musialam wziac esp. easy  czekolada to juz chyba moje uzaleznieni ;P
|
|
|
|
|
1 Czerwiec 2010, 20:52
|
|
czarna
gaduła
|
|
ja też uwielbiam, na szczęście wzdęć po niej nie mam, i dobrze, bo dostałam od mamy na dzień dziecka, więc zaraz sobie zjem cała  u mnie to najgorzej po napojach gazowanych i jak np. pół dnia nic nie jem, a drugie pół dnia nadrabiam i jem za dwóch  wtedy mam faktycznie brzuch jak balon i tworzę ody do espumisanu 
|
|
|
|
1 Czerwiec 2010, 22:51
|
|
siasia
gaduła
|
|
oj slodycze to moja zguba  ale nie mam po nich wzdec, predxej tak jak czarna pisze  albo po cieplym pieczywie.
|
|
|
|
1 Czerwiec 2010, 23:19
|
|
|
|
|
ja dzis dostalam czekoladke od mamusi a druga w pracy...i juz ich nie ma;P moje uzaleznienie od czekolady sie chyba i wam udziela;P a potem tylko espumisan na ratunek;P
|
|
|
|
|
1 Czerwiec 2010, 23:41
|
|
siasia
gaduła
|
|
ja tam jestem uzależniona od jakichś 12 lat 
|
|
|