GirlsClub

Forum Pomoc rejestracja
Jesteś tutaj: GirlsClub.pl » forum » zdrowie » co jest dobre na wzdety brzuch? (Przeczytany 2391 razy)                   Strony: 1 ... 10 11 [12] 13
24 Maj 2010, 15:00
kawoszka

ś›wieżynka
*

a macie tak, że podczas miesiączki macie wzdęcia bez powodu? ja mam brzuch straszny wtedy, nie dość, ze wielki to jeszcze obolały, a wzdęcia nawet po szklance wody :/

niestety macie, macie...w czasie miesiączki to już w ogóle czuje się taka wielka, przez to nie mam ochoty nigdzie wychodzić, a nie ma mowy juz o wypiciu piwa bo wtedy mój brzuch jest jeszcze większy....szczerze to jak wzięłam espumisan na wzdęcia i pomógł to czasami podczas miesiączki też biorę i pomaga, ale nie wiem jak zadziała na Was.

a czy ty nie wiesz, ze podczas okresu nie mozna pic alkoholu? krew sie wtedy rozrzedza i masz obfitsze krwawienia...

ale jesli chodzi wlasnie o to picie piwa to espumisan easy jest niezawodny:P wogole przy piciu gazowanych napoi Grin
Ja przed okresem to jeszcze jak cie moge...wytrzymam, ale juz w czasie okresu to umieram doslownie brzuch jak balon!
24 Maj 2010, 21:10
czarna

gaduł‚a
owca :P

no dokładnie, ja rzadko piję gazowane, ale jak po piwie sobie wezmę espumisan to zero brzucha, można szaleć na imprezie Wink

25 Maj 2010, 23:09
kawoszka

ś›wieżynka
*

no ja biore espumisan easy a nie sam espumisan Tongue wygodniejszy Smiley
wogole dzieki temu forum sie dowiedzialam o nim dzieki Bogu! Tongue tzn ze uratowal moje zycie (i zycie imprezowe Grin) Teraz to jest zycie bez ograniczen Smiley Moge jesc co chce Grin (no naprawde zaczne sie odchudzac...hm...moze od czerwca Tongue )
25 Maj 2010, 23:50
Zuri

heheh teraz tylko pozostaje napisać Odę do Espumisanu:)
ja zacznę:P
O espumisanie! Moich wzdęć rozwiązanie....
Gdy Cie spróbowałam cytrynę w oczach miałam...
26 Maj 2010, 23:27
kawoszka

ś›wieżynka
*

Twoj smak ogarnal moje cialo...
Az mi sie znowu zyc zachcialo...
 taaa moja inwencja tworcza Grin  Nie ma to jak easy rozwiazania ! ;P
27 Maj 2010, 22:14
czarna

gaduł‚a

...powietrze z brzucha uleciało
lekkim me ciało się stało.... Tongue

27 Maj 2010, 23:07
siasia

gaduł‚a
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)

... a gdy o Twym istnieniu nie wiedziałam
ciągłe problemy z brzuszkiem miewałam ... Tongue

28 Maj 2010, 20:18
czarna

gaduł‚a

...to wszystko minęło, jakby ręką odjął...
bo espumisan easy leczenia wzdęć się podjął Wink

30 Maj 2010, 18:40
kawoszka

ś›wieżynka
*

poprostu musimy ta Ode do Espumisanu opublikowac! ;P a tak na serio to juz coraz rzadziej mam wzdecia:) Odrazu lepiej czlowiek sie czuje:)
30 Maj 2010, 23:56
czarna

gaduł‚a

dziś byliśmy na urodzinach mojego siostrzeńca i siostrzenicy, strasznie się objadłam...tyle ciast i dobrego jedzenia było, że oczywiście nie mogłam się powstrzymać, dobrze, że teraz nie muszę cierpieć Wink
jednak espumisanowi oda się należy Wink

31 Maj 2010, 21:37
kawoszka

ś›wieżynka
*

no ja dzis obiadlam sie czekolady i tez musialam wziac esp. easy Smiley czekolada to juz chyba moje uzaleznieni ;P
1 Czerwiec 2010, 20:52
czarna

gaduł‚a

ja też uwielbiam, na szczęście wzdęć po niej nie mam, i dobrze, bo dostałam od mamy na dzień dziecka, więc zaraz sobie zjem cała Tongue
u mnie to najgorzej po napojach gazowanych i jak np. pół dnia nic nie jem, a drugie pół dnia nadrabiam i jem za dwóch Wink wtedy mam faktycznie brzuch jak balon i tworzę ody do espumisanu Tongue

1 Czerwiec 2010, 22:51
siasia

gaduł‚a

oj slodycze to moja zguba Tongue ale nie mam po nich wzdec, predxej tak jak czarna pisze Smiley albo po cieplym pieczywie.

1 Czerwiec 2010, 23:19
kawoszka

ś›wieżynka
*

ja dzis dostalam czekoladke od mamusi a druga w pracy...i juz ich nie ma;P
moje uzaleznienie od czekolady sie chyba i wam udziela;P  a potem tylko espumisan na ratunek;P
1 Czerwiec 2010, 23:41
siasia

gaduł‚a

ja tam jestem uzależniona od jakichś 12 lat Tongue

Drukuj  
Strony: 1 ... 10 11 [12] 13