|
24 Kwiecień 2010, 12:14
|
|
Yoanna
gaduła
"Bo umrzec to zbyt mały powód by przestac kochac"
|
|
http://www.odchudzanienazawolanie.pl/Natknelam sie na bardzo interesujaca diete:) Szczegolnie dla ludzi nielubiacych cwiczyc. Brzmi dosyc nietypowo , ba nawet banalnie czasami, ale wierzcie mi ze przejrzalam fora internetowe i szperalam po internecie wczoraj troszke i opinie so raczej pozytywne.. Ogolne zalozenie diety jest ze chudniesz 3kg w 9 dni. Dziewczyny pisaly na forach ze owszem traca kilogramy, czasem mniej, ale to niby zalezy od tego w jakim stopniu sie do niej przykladasz;) Ogolnie polecam przeczytac:) Dodam jeszcze ze diete mzona za free z neta sciagnac;) nie trzeba kupowac;P Ja juz mam, zobaczymy, moze zaczne od poniedzialku 
|
|
|
|
24 Kwiecień 2010, 16:12
|
|
siasia
gaduła
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)
|
|
a wiesz jak to sciagnac Yoas ? bo placic nie bede na pewno  brzmi nawet ciekawie, ale od razu mowie ze ich wywody nt nie dzialania takich a takich diet to chwyt marketingoy  nisokaloryczne oczywiscie ze dzialaja- wiem z doswiadczenia, tak samo niektore suplementy wspomagajace odchudzanie nic nie daja a inne daja wiele  ale ogolnie moze i wrto sprobowac zwlaszcza ze w maju mam ostatnia miare do sukni a przez to zapalenie oskrzeli nie moge cwiczyc ani nic 
|
|
|
|
24 Kwiecień 2010, 18:34
|
|
Yoanna
gaduła
|
|
|
|
24 Kwiecień 2010, 19:02
|
|
siasia
gaduła
|
|
dzieki myszo, poczytam sobie 
|
|
|
|
26 Kwiecień 2010, 12:18
|
|
|
|
hmmm ciekawe  to chyba specjalnie dla mnie bo nie lubie cwiczyc..taki juz ze mnie leniuszek 
|
|
|
|
|
26 Kwiecień 2010, 13:02
|
|
Yoanna
gaduła
|
|
|
Zobaczymy,ja dzisiaj zaczynam.pierwsza ture:)ktos jeszcze w to wchodzi?
|
|
|
|
26 Kwiecień 2010, 13:50
|
|
siasia
gaduła
|
|
ja raczej nie, nie bede wcinac tylko owocow i salatki na sniadanie to jedyny posilek kiedy moge sie najesc wiec bula musi byc  z szynka i serkiem najlepiej a to juz mieszanie grup wiec odpada  wole pocwiczyc 
|
|
|
|
26 Kwiecień 2010, 23:48
|
|
Yoanna
gaduła
|
|
|
Ale tam mozna w niektore dni mieszac.a bule chlebkiem ozna zastapic..
|
|
|
|
27 Kwiecień 2010, 17:18
|
|
siasia
gaduła
|
|
oj w sensie ze pieczywo to jedna grupa a wedlina inna sery inna tak przeczytalam sprawdze jeszcze raz
|
|
|
|
28 Kwiecień 2010, 12:36
|
|
Yoanna
gaduła
|
|
tak, tak Siasiu, mas zracje;) ale 3 razy w ciagu tych 9 dni zaleca sie miksowanie;) wiec 3 razy mozesz zjec chlebek z szynka  hehe:)
|
|
|
|
28 Kwiecień 2010, 18:44
|
|
siasia
gaduła
|
|
eee, za malo
|
|
|
|
28 Kwiecień 2010, 22:15
|
|
Yoanna
gaduła
|
|
a czego Ty od diety chcesz? niech Ci jeszcze czekoladke pozwola jesc ciom 
|
|
|
|
29 Kwiecień 2010, 07:40
|
|
siasia
gaduła
|
|
no jak ja miałam swojądietkę to na śniadanko jadłam normalnie bułkęalbo pół z szynka serkiem i warzywkami, troszke ćwiczonek przed śniadankiem , na kolacje tylko sok albo owoc, przez dzien owoc, jogurt i mini obiadek,nieraz nawet i kotleta i spagetti  czasem nawet i czekolade, cośsłodkiego jak mnie naszło i schudłam jak na razie 8 kilo  wiec raczej nie zamienie tego na wcinanie sałatek i owoców na śniadanie
|
|
|