GirlsClub

Forum Pomoc rejestracja
Jesteś tutaj: GirlsClub.pl » forum » zdrowie » Suplementacja (Przeczytany 5807 razy)                   Strony: 1 ... 8 9 [10] 11
6 Grudzień 2009, 21:35
siasia

gaduł‚a
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)

to nawet nie będę komentować. i jakieś depresje z powodu braku chudnięcia w takim przypadku.. no dobra też nie skomentuję... nie rozumiem tego i tyle Tongue

9 Grudzień 2009, 15:08
Laluna

gaduł‚a

mnie się wydaje że Malutka zajada stresy co dodatkowo przyczynia się do złego nastroju.
 Zatem dołek nie jest spowodowany tym, że ona nie chudnie tylko innymi problemami. A pogarszająca się sylwetka wcale nie sprzyja wychodzeniu z dołka psychicznego

Malutka :*

11 Grudzień 2009, 01:40
Maleńka

mnie się wydaje że Malutka zajada stresy co dodatkowo przyczynia się do złego nastroju.

Wstyd sie przyznać, ale tak... To co we mnie to zaraz na moim talerzu.

Kupiłąm to Success Body Cheesy

Motylem jestem... Pofrunę , gdzie nie byłam jeszcze...

http://satynowarandka.pl/randka/Werka =>głosujcie na moją randkę;))
12 Grudzień 2009, 22:06
Laluna

gaduł‚a

Malutka, gratuluję, ja sobie chwaliłam ten środek Smiley
 Ale pamiętaj, że przy nim nie schudniesz jeśli nie będziesz ćwiczyć. Same suplementy cudów nie zdziałóają, zwłaszcza jeśli jesz pierogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 Grudzień 2009, 00:48
Maleńka

Laluna!! Coś się tak pierogów przyczepiła Wink Pierogi kocham nad życie!! Grin

13 Grudzień 2009, 22:51
siasia

gaduł‚a

a ja z tego succes body zrezygnowałam, znajomy aptekarz powiedział mi ze nie jest to za wiele warte a motywacja itp jest w głowie i nie muszę tego wcinać żeby były efekty jeśli mi naprawdęzależy Tongue

10 Styczeń 2010, 00:27
Maleńka

Mnie się już skończyło to opakowanie, bo byłam na święta u rodziców, a że miałam tam niewiele do roboty to na fitness latałam:)
 A przed ćwiczeniami sobie drinka wypiłam i było spoko:) Chyba dzięki temu tylko nadal moge chodzić w spodnaich sprzed świąt;)

10 Styczeń 2010, 23:00
siasia

gaduł‚a

kurczę to ja może jednak spróbujętrochę z tymi drinkami waszymi a najwyżej po ślubue z nich zrezygnuję Tongue

15 Styczeń 2010, 01:35
Maleńka

Spoko jest w nich to, że pijesz je pól godziny przed treningiem, czyli nawet jak wyjdzie na spontanie to mozesz jeszcze wypić, bo pól godziny to akurat na dojście do klubu, przebranie się i ogarnięcie;) Nie trzeba treningów od rana planować:))

15 Styczeń 2010, 15:31
siasia

gaduł‚a

a ja gdzieś czytałam że to siępije rano? niekoniecznie przed treningiem? i ja ćwiczęw domu, tylko na basen chodzę, jakoś srednio mi odpowiada atmosfera na fitnessie, gdzie sąsame chyde szczaopy i jeszcze pierdzielą że muszą zrzucić 4 kilo do przyszłego tygodnia  Undecided

5 Luty 2010, 21:16
Laluna

gaduł‚a

co do Lcarnityny, to są różne szkoły po prostu. Ja wiem, że trzeba pić przed wysiłkiem fizycznym i się tego będę trzymać. Chyba, że jakiś dietetyk mnie oświeci!

6 Luty 2010, 12:02
siasia

gaduł‚a

nie no ja na opakowaniu mam napisane : przyjmować jedną ampułkę dziennie, najlepiej w godzinach porannych LUB przedwysiłkiem fizycznym Tongue sama sobie nie wymyśliłam Tongue

25 Kwiecień 2010, 12:42
Mufffinka

A z czym ta Lacarnityna?
Mi by się przydał jakiś suplement z naklejką 'na dobry nastrój' jakaś wiosenna chandra mnie złapała..
25 Kwiecień 2010, 20:57
siasia

gaduł‚a

wiosenna chandra ?! no to pierwsze slysze, jak w ogole mozna lapac chandre jak jest tak pieknie i wszystko budzi sie do zycia, coraz cieplej, wszystko kwitnie Roll Eyes jej nos do gory gdzie tu miejsce na smutki Cheesy

26 Kwiecień 2010, 08:50
Mufffinka

To, że to chandra wiosenna to taki żarcik Wink ale ogólnie kiepsko się czuje Sad Pogoda faktycznie piękna, ale jakoś nie mogę się nią cieszyć. Za dużo stresu w pracy.
  Drukuj  
Strony: 1 ... 8 9 [10] 11