GirlsClub

Forum Pomoc rejestracja
Jesteś tutaj: GirlsClub.pl » forum » fryzury » długie włosy-zapuszczać czy nie? (Przeczytany 14313 razy)                   Strony: [1] 2 3 ... 9
30 Czerwiec 2006, 08:36
patrycja

mam ogromną ochote na długie włosy,jedynie raz udało mi sie je zapuścic do długości ramion i ciach-obcięłam tylko dlatego że mi sie cos "źle" ułożyły.Teraz znowu jestem na etapie zapuszczania ale czy doczekam to nie wiem.Mam włosy proste tzw. "druty" i nie za bardzo chca mi sie układac,próbuje róznych srodków,od nafty począwszy, skończywszy na majonezie Wink (raz tylko próbowałam ale nie jestem przekonana do tej formy odzywiania włosow),może znacie jakies sposoby na to by włoski szybciej rosły,może cos mi poradzicie?Silna wola to swoje a cuda natury to drugie,pozdrawiam!!

oja rodzina...moje szczęście...
30 Czerwiec 2006, 10:33
mika
ja myślę że proste włosy są bardzo ładne i skoro nie chcą sie układać to nie trzeba ich maltretować Smiley tylko przystrzyc u jakiegos dobrego fryzjera tak żeby wygladaly na układane zobacz fryzure mojej ulubionej rihanny w teledysku SOS http://teledyski.onet.pl/10172,1134658,teledyski.html chodzi mi o tą fryzurę z grzywką, zawsze możesz także używać jakis elementów typu spinki, gumki do włosów nie koniecznie włosy muszą same sie układać
30 Czerwiec 2006, 10:37
agnes
niedlugo muszę uciekac z komputera ale w weekend poszukam Ci jakis ciekawych fryzur z prostymi wlosami
30 Czerwiec 2006, 10:39
Anonymous
dzieki bardzo,ja sama kombinuje jak moge żeby je jakos podpinać,a co do fryzury tej rihanny to bardzo mi sie podoba ale jest jeden problem ;ona ma burzę włosów na głowie. Jesli macie jakies ciekawe zdjecia chetnie podpatrze,miłego weekendu zycze Wam wszystkim,buźka
30 Czerwiec 2006, 10:42
patrycja

i znowu się nie zalogowałam,ale jestem gapa

30 Czerwiec 2006, 10:45
mika
Smiley tam jest taki kwadracik od autologowania, jak zaznaczysz to zawsze wchodząc na forum bedziesz zalogowana ja tez poszukam zdjec ale teraz muszę uciekac, milego weekendu wszysktim
30 Czerwiec 2006, 10:46
mika
Smiley tam jest taki kwadracik od autologowania, jak zaznaczysz to zawsze wchodząc na forum bedziesz zalogowana ja tez poszukam zdjec ale teraz muszę uciekac, milego weekendu wszysktim
30 Czerwiec 2006, 10:57
dorota
trajkotka

kurcze ona ślicznie wygląda na tym zdjeciu i włosy ma cudne. Mi tez sie podobaja proste włosy
3 Lipiec 2006, 13:25
agnes
a może coś takiego, ładnie wygląda i nie trzeba miec burzy włosów
3 Lipiec 2006, 13:38
patrycja

właśnie kombinuje cos pod ten styl fryzurki,też mam od niedawna grzyweczke i nawet wydaje mi sie ze jakos szybciej zaczęły mi włosy rosnąc.. Smiley prosze o dalsze propozycje i z góry dziekuję Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

3 Lipiec 2006, 13:46
dorota
trajkotka

jezeli ktos ma rzadkie włosy to ja nie proponuje grzywki , ja wygladalam strasznie . najlepiej jest lekko wycieniowac włosy
4 Lipiec 2006, 17:50
dorota
trajkotka

a no i do włosy zbyt długie cienkie nie wyglądają dobrze najlepsza jest średnia długość
5 Lipiec 2006, 09:42
mika
jeszcze pare fryzurek wyszperanych w necie Smiley
5 Lipiec 2006, 10:51
dorota
trajkotka

bardzo mi sie podoba druga i piata fryzurka , chyba zrobie sobie którąś z nich
5 Lipiec 2006, 15:02
agnes
a mi podobają się 1 i 5
  Drukuj  
Strony: [1] 2 3 ... 9