GirlsClub

Forum Pomoc rejestracja
Jesteś tutaj: GirlsClub.pl » forum » kosmetyka » Cienie do oczu (Przeczytany 9340 razy)                   Strony: 1 ... 7 8 [9]
3 Listopad 2009, 11:41
Zuri

jak dla mnie najlepsze jakie używałam dotychczas(a mam ich całe mnóstwo+ 3paletki:)) to z mary kay sa boskie- mineralne, długo sie trzymają na powiekach i ładnie się łącza z innymi cieniami:)
3 Listopad 2009, 11:44
siasia

gaduł‚a
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)

ooo nie słyszałam o takich Tongue ale moze gdzieś znajdę:) a jak to wygląda cenowo ? Tongue

3 Listopad 2009, 18:18
Yoanna

gaduł‚a
"Bo umrzec to zbyt mały powód by przestac kochac"

http://marykay.pl/  tutaj wieceij informacjio tej firmie, wyglada ciekawie;)

3 Listopad 2009, 23:05
siasia

gaduł‚a

dzieki kochana Kiss

23 Styczeń 2010, 09:42
engelsien19

gaduł‚a
ZycieNieJestLepsze AniGorszeOdMarzen,jestTylkoInne

Ja soattnio mialam od Inglota-wciaz mam , jeden cien i jestem strasznie z niego zadowolona...

23 Styczeń 2010, 15:36
muchaa

gaduł‚a

a jaki cien mialas? i czy ktoras z Was uzywala cieni sypkich? sa one lepsze od tych zwyklych powszechnie stosowanych trwalsze?
23 Styczeń 2010, 16:27
Yoanna

gaduł‚a
"Bo umrzec to zbyt mały powód by przestac kochac"

z inglota tez bylam zawsze mega zadowolona a co do cieni sypkichto mam pare i nie sa one trwalksze w sumie to od firmy zalezyja mam z avon i revelon i sa wporzadku

23 Styczeń 2010, 17:15
engelsien19

gaduł‚a
ZycieNieJestLepsze AniGorszeOdMarzen,jestTylkoInne

a jaki cien mialas? i czy ktoras z Was uzywala cieni sypkich? sa one lepsze od tych zwyklych powszechnie stosowanych trwalsze?

Ja mam z inglota szary kolor, okragly ale takie wieksze opakowanie. Mega fajny.

Sypie ja sobie teraz kupilam dwa, bialy i srebrny, malo zadowolona z nich jestem,ale to z taniej firmy byly,
mam w domku tez dwa sypkie od Loreal i jakas inan droga firma,tez mi nie podchodza,ale kolory nie te poprostu,bo odcienie rozu i wygladaja jak oczy podbite Tongue

No i moj szary Inglot jest teraz jak sypki,bo mi spadl i sie roztrzaskal i teraz jest jako sypki Wink Ale i taks ie sprawuje super!

23 Styczeń 2010, 17:33
anahi

gaduł‚a

to mi sie sypki robi zazwyczaj puder a roz to juz zawsze! niby nie spadnie, nosze go w torbie w kieszonce zapietej i wyjmuje a on rozawlony Undecided Tongue
23 Styczeń 2010, 23:48
siasia

gaduł‚a

cienie inglota uwielbiam Smiley ale takie calkiem sypie ze sa takie drobinki i paluszkiem sie naklada ? to raz uzywalam ale mi nie podpasowaly Tongue

12 Luty 2010, 11:27
cytrusek

ś›wieżynka
*

Mi ostatnio bardziej się spodobały Art Deco. Może trafiłam z odcieniami dla siebie. Całkiem ładnie się trzymają i można sobie tworzyć zestawy w magnetycznych kasetkach na cienie. Taki mały bajer:)
Ale i tak nic nie przebije Vipery! Najtańsze ze wszystkich cieni jakie mam ( 15zł za zestaw 3!!) i najlepsze. Może, co do trwałości można by się przyczepić, ale za taką cenę to nawet się nie ośmielam:)
5 Marzec 2010, 12:49
Nicole

gaduł‚a

też chwalę sobie inglota, fajnie się nakładają i kolory są żywe, całkiem sporo wytrzymują na powiece
29 Czerwiec 2010, 15:50
Lusiek276

Ostatnio Inglot, ale też jedna paletka z Avonu Smiley Bardzo fajne, trwałe Smiley Ale jak zwykle już zdążyłam je przerocić na sypkie Wink
  Drukuj  
Strony: 1 ... 7 8 [9]