GirlsClub

Forum Pomoc rejestracja
Jesteś tutaj: GirlsClub.pl » forum » zdrowie » Plusy i minusy antykoncepcji hormonalnej! (Przeczytany 10930 razy)                   Strony: 1 ... 9 10 [11]
23 Marzec 2009, 15:35
muchaa

gaduł‚a

moja ginekolog np powiedziala mi ze jesli sie zdarzy ze zapomne wziac tabletke to potem przez okolo 10 dni powinno sie zabezpieczac dodatkowo prezerwatywa bo skutecznosc tabletek sie zmniejsza...
23 Marzec 2009, 15:36
siasia

gaduł‚a
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)

a jakie tabletki bierzesz?

24 Marzec 2009, 01:45
Yoanna

gaduł‚a
"Bo umrzec to zbyt mały powód by przestac kochac"

moja ginekolog np powiedziala mi ze jesli sie zdarzy ze zapomne wziac tabletke to potem przez okolo 10 dni powinno sie zabezpieczac dodatkowo prezerwatywa bo skutecznosc tabletek sie zmniejsza...

tez cos takiego slyszalam Smiley

nie żałuję Grin a B. mówi że to dlatego że nasza miłość jest silniejsza niż jakieś tabletki Cheesy

pieknie powiedziane Smiley pogratulowac;)

24 Marzec 2009, 13:24
muchaa

gaduł‚a

Biore cilest. Swoja droga zastanawiam sie czy takie branie i nie branie i znowu branie i nie branie ma jakies negatywne skutki czy nie bo wychodze z zalozenia ze skoro nie beda potrzebne w danym momencie to po co sie nimi waszerowac  Huh?
24 Marzec 2009, 14:08
Yoanna

gaduł‚a

Wiesz Mucha jezeli np zamierasz miec dzidziusia to polecam odstawic tabletki minimum pol roku przed planowaniem dzidziusia by sie z toksyn oczyscic jakie tabletki zawieraaja i wplywaja na nasze organizmy..bo mimo wszytsko dzialanie tabeltek nie ejst naturalne i w jakis sposob narusza naturalne procesy naszego organizmu..

w sumie ja to zaszlam w ciaze rok po odstawieniu tabletek no i czuje sie dobrze narazie Tongue

24 Marzec 2009, 14:20
muchaa

gaduł‚a

ok wszystko fajnie tyle ze jak dla mnie na dzidziusia to jeszcze za wczesnie z przyczyn bardziej lokalowo ekonomicznych  Smiley co prawda wiekowo to juz by tak pasowalo...
24 Marzec 2009, 23:37
siasia

gaduł‚a

hahaha, też brałam cilest Tongue u mnie nie działały tak jak powinny, a w sumie brałam je do 2 miesiąca ciąży Tongue ale na szczęście dla maluszka żadnych komplikacju nie było Smiley

25 Marzec 2009, 01:55
Yoanna

gaduł‚a

hehe dobry ten cilesist jatez mialam z nim stycznosc i nie bylo problemow, nawet jak opoznilam sie jeden dzien..

no al ejak to mowisz siaisia to Wasza milos cjakies tam tableteczki zwyciezyla Smiley hehe:)

25 Marzec 2009, 14:40
siasia

gaduł‚a

nie ja , mój B. Smiley ale ja też tak uważam Smiley na początku ciąży mówiliśmy o maleństwie "poziomeczka "- owocek naszej miłości Smiley

26 Marzec 2009, 04:06
Yoanna

gaduł‚a

hehe jak slodko:) moje malenstwo nazywane jest przez meza "Tinku" ale nei pytajcie mnhei co to bo to nei moj jezyk:)

26 Marzec 2009, 12:59
siasia

gaduł‚a

to nie wytłumaczył Ci? no i chyba "wasze "maleństwo Smiley poglaskaj je ladnie od cioci siasi Tongue i o tej porze to Ty masz spać! bo potem Ci się Tinku będzie budzić o 3 jak je teraz nauczysz że to pora na zabawę Tongue

26 Marzec 2009, 15:27
Yoanna

gaduł‚a

hehe Tinku to cos w rodzaju okreslenia dzidzius, dzieciatko:) takze wiadomo o co chodzi:)

a co do spania ja pracuje na popoludnie od 14 30 do 22 30
wiec jak przychodze dpo domu to jeszcze trzeba pobajerzyc cos porobic i tak czas leci..a pozniej spie do 11 Tongue:P:P

26 Marzec 2009, 15:50
siasia

gaduł‚a

nie chcę CiępouczaćYoas ani nic, ale to jest niedobrze dla maluszka, lepiej iść apać a wstać wcześnie bo potem bedzie maluch rozregulowany, nie będzie chciał spać w nocy , no bo przecież wtedy siębawi Tongue

27 Marzec 2009, 02:21
Yoanna

gaduł‚a

Alez pouczaj mnie prosze, bo ktop bedzie jak nie Wy Smiley
ja na kazda rade jetsem pozytywnie otwarta:) wszystko fajnie tylko jak ja zmienei tryb to znow w pracy nie wyrobie, a jezeli zmienie swoj tryb np tak ze 2 miesiace przed porodem to nie bedzie za pozno?
a i pamietaj ze u mnie ejst godzinke wczensiej niz u Ciebie w Polsce;)

30 Marzec 2009, 11:48
siasia

gaduł‚a

no wiem, ale to i tak późno. nie mam pojęcia, to indywidualna cecha dziecka. ja dopiero w 7 miesiącu zaczęłam spać w nocy (nawet po 14 h) a hasać w dzień, ale maly często siebudził w nocy a w dzień dużo spał. ale tak było jak mieliśmy pokój w trójeczkę. potem jak się przeprowadziliśmy a maly jużśpi sam to przesypia całą noc, sporadycznie siebudzi.

Drukuj  
Strony: 1 ... 9 10 [11]