GirlsClub

Forum Pomoc rejestracja
Jesteś tutaj: GirlsClub.pl » forum » wizaż » Makijaż zmienia-upiększa (Przeczytany 2405 razy)                   Strony: [1]
14 Lipiec 2006, 13:16
Viola

Wiem, że ameryki to ja nie odkryłam ale.... znalazłam w sieci przykłady potwierdzające to stwierdzenie.
Z tej całej gromadki to chyba Naomi Cambel wygląda najlepiej
14 Lipiec 2006, 14:26
dorota
trajkotka

łeeee, jak madonna pskudnie wygląda
16 Lipiec 2006, 21:29
mika
a kto jest na pierwszym zdjęciu?
17 Lipiec 2006, 20:26
styljola

No i właśnie niech ktoś mi powie że makijaż to nie sztuka !!!!!!!!
W rzeczywistości przeciętne kobiety których miliony można spotkać na ulicy a na foto .....
Ale nie o to chodzi aby od razu być gwiazdą wybiegów ale aby czuć się dobrze we własnym ciele a przede wszyskim dbać o siebie bo naprawdę tak niewiele potrzeba ...........

Wizażystka z Krakowa
http://www.uroda.bighost.pl
21 Lipiec 2006, 10:52
patrycja

kiedy modelka sie umyje...

oja rodzina...moje szczęście...
21 Lipiec 2006, 10:54
patrycja

a do tego jeszcze technika komputerowa i wszystko jest "beautiful"Smiley

oja rodzina...moje szczęście...
6 Wrzesień 2006, 20:10
lolitka

mam kumpla który fotografuje i czasem pokazuje komu robi zdjęcia

olitka
6 Wrzesień 2006, 20:12
lolitka

obrzydliwe niektóre są

olitka
30 Listopad 2006, 10:35
saphira

ostatnia panijest przerażająca brrr....  Shocked
30 Listopad 2006, 10:43
Anu

gaduł‚a
autoportret

Wiecie co? Wiem, ze mozna kobiete zmienic, bo mam kumpele, ktora na prawde ma talent i jest wizazystka. Swietnie potrafi mnie umalowac, to mnie znajomi nie poznali. Do tego wlosy...
Ale to co jest na tych zdjeciach to technika komputerowa w bardzo duzej mierze!

Oooo
(     )
 )   |
(___)
1 Grudzień 2006, 00:54
buzzzz

makijaż jedno a photoshop drugie, dokładnie 2 filtry na pewno są zastosowane inteligentne rozmycie jak i rozmyta poświata-fajny zresztą efekt, kilka innych filtrów, jakiś stepel zastępczy jak i pędzel korygujący. Sama lubię czasem poprzerabiać zdjęcia i potrafię zrobić to czasem tak że zmienia się  ono nie do poznania. Bogactwo technik jest niewyczerpane. Chciałabym również zrobić jakiś dobry kurs wizażu, dobra i ciekawa sztuka. Jednak zdjęcia gwiazd sa przesadzone, upolowane postaci w czasie najwiekszego wyczerpania badz tez przy złym swietle, no cóż. Wink

Wink
27 Marzec 2010, 14:23
siasia

gaduł‚a
MIŁOŚĆ-GdyStajeszPrzedNimNagaAonpatrzyCiWoczy...:)

o boże!!! tak skromnie powiem ze jestem stokroć ładniejsza od kazdej z nich !!! ja chodze w lecie bez makijazu, najzyzej tusz i wyglądam w proównaniu z nimi bosko! Tongue poniosło mnie . ale paskudy Tongue tak czy siak, profesjonalny makijaz + dobry program komputerowy mogą zdziałać cuda Tongue

Drukuj  
Strony: [1]