|
26 Maj 2007, 19:26
|
|
Nicole
gaduła
|
|
|
jest jedna w tym zaleta przynajmniej tam kobiety starają się to tuszować
|
|
|
|
|
28 Maj 2007, 00:29
|
|
Anu
gaduła
autoportret
|
|
|
Z tego co rozumiem, to chyba jednak nic nie tuszuja...
|
Oooo ( ) ) | (___)
|
|
|
29 Maj 2007, 19:10
|
|
engelsien19
gaduła
ZycieNieJestLepsze AniGorszeOdMarzen,jestTylkoInne
|
|
|
co nie omija faktu, ze kazdy ma prawo do seksu, nawet babki po 50-tce, tylko ,ze niestety mniej ostrego, a bardziej przyzwoitego (chodz tak naprawde pod lozkiem im nie siedzimy,i i tak beda robic co beda chcialy)
Wkurzaja mnie kobiety, ktore maja 80lat, chodza w krociutkich kieckach, robiom sobie dziary, i robia striptizy przed kamera tutaj u nas wlasnie czesto puszczaja wybrane urywki z angielskim programow...
takie cos jest juz dla mnie troszke obrzydliwe,jak to ogladam... i glupie!... co te babcie maja w tych glowach? mysla ,ze sa sexi???
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 30 Maj 2007, 15:33 wysłała engelsien19 »
|
|
|
|
|
29 Maj 2007, 19:25
|
|
|
|
e no, 30 lat to jeszcze nie babcia  Moja siostra ma 30 lat, czteroletnie dziecko i jest taką niesamowitą laską  że aż zazdrość bierze. Jest filigranowa, śmiga na wysokich obcasach (ja bym się zabiła), nóżki zgrabne... no przecież garsonki do ziemi nie zacznie nosić tylko dlatego że 30 lat skończyła  No ale temat jest o pięćdziesiątkach. Moja mamunia ma 52 lata, też jest niczego sobie  Jest szczupła (choć też typowa gruszka z szerokimi biodrami jak ja), nie to co wszystkie moje sąsiadki w jej wieku, które wyglądają jak stare pralki. Ubiera się różnie, ale ostatnio na co dzień na sportowo - kobiece T-shirty, jeansy, adidaski lub japonki - no super z niej baba  Cieszę się, że się nie postarza jakimiś kiecami z targu i makijażem jak na wiejskie wesele, jest ładną zadbaną i przede wszystkim bardzo naturalną kobietką po pięćdziesiątce A co do sexu - myślę, że małżeństwa czy tam partnerzy w tym wieku (50 lat) mają pole do popisu  W końcu dzieci się usamodzielniają, chata jest wolna, nie ma co robić  no to hulaj dusza 
|
|
|
|
|
29 Maj 2007, 22:46
|
|
Nicole
gaduła
|
|
muszę również zaprotestować, mam 27 lat, czyli już prawie 30, ale jestem szczupła bo ważę 48 kg i nie mam zmarszczek, biust mi nie zwisa  i również chodzę w miniówkach
|
|
|
|
|
30 Maj 2007, 15:32
|
|
engelsien19
gaduła
|
|
|
ach wybaczcie zagolopowalam sie , chcialam napisac 80... to dlatego, ze czasem pisze z jenny na kolankach tak jak teraz i mi sie psoci
|
|
|
|
17 Październik 2007, 21:09
|
|
|
|
|
Sex po 50 jest cudowny trzeba tylko chcieć
|
|
|
|
|
17 Październik 2007, 21:11
|
|
|
|
|
ooooooo a to po 50tce jeszcze mozna? Jezeli mozesz to napisz cos wiecej bo ja zawsze uwazalam,ze zycie seksualne na tym etapie sie konczy.
|
|
|
|
|
18 Październik 2007, 00:55
|
|
engelsien19
gaduła
|
|
|
Albo i nawet juz kolo 40 :/
|
|
|
|
18 Październik 2007, 17:09
|
|
|
|
|
Dokladnie ,ja zawsze jak patrze na moich rodzicow to sobie mysle "czy oni jeszcze cos bara bara".Bo to mi sie takie dziwne wydaje w tym wieku,juz tak szybko nie mozesz,niektore pozycje sa za trudne do wykonania.No nie czarujmy sie wiek robi swoje.
|
|
|
|
|
18 Październik 2007, 17:20
|
|
Nicole
gaduła
|
|
|
Pozycje za trudne to mogą być po 60-tce. Większość Panów i Pań po 40-tce nie jest wcale ociężałych i schorowanych
|
|
|
|
|
18 Październik 2007, 18:11
|
|
Yoanna
gaduła
"Bo umrzec to zbyt mały powód by przestac kochac"
|
|
|
moi rodzice wlansie w tym roku maja wolna chate bo cala gromatka sie wyniosla ich jedyne dziecko to piesek:) ostatnio dlugo sie nie odzywali wiec wyslalam im eska by tak rozpustnicy nie szaleli i sie do corki czasem odezwali(obaj sa po 50).. \ale ponoc hulaja tam, ze hej..
|
|
|
|
18 Październik 2007, 18:27
|
|
engelsien19
gaduła
|
|
|
Ja tam mam luzne kontakty z rodzicami... Moj tata do mnie a ja do nich czasem takie glopkowate teksty... Ale wiem, ze oni sa po 40-stce, ale jeszcze przed ... to juz sexu nie bylo miedzy nimi... W sumie to od mojej mamy... bo mojemu tacie to w dzien taty bebi sie urodzilo , a ma po 40-stce! Tez sie go pytalam, ze mu jeszcze ... teges szmeges... Ale sie tylko zaczerwienil i nie odpowiedzial :/ No ale musial jak dzidzie ma ! ;P
|
|
|
|
18 Październik 2007, 18:34
|
|
Yoanna
gaduła
"Bo umrzec to zbyt mały powód by przestac kochac"
|
|